Menu

Vejgodstransport

Kurser indenfor Vejgodstransport

Valgte hold
Kursussted EUC Nordvest, Bjørnevej 9, 7700 Thisted
Tilmeldingsfrist 21. juni 2024
Undervisningsform Dagundervisning
Beskrivelse Kurserne på dette hold, er kurser vi også er godkendt til at afholde, men hvor der ikke er fastsat en dato. Er du interesseret i et eller flere af kurserne er du meget velkommen til at kontakte os. .
Kontaktperson Janni Kaarfast Thousgaard
Telefonnr 92729842
Email jkt@eucnordvest.dk
Kviknummer 7874102280-2024-1890
Minimum antal deltagere 20
Maksimum antal deltagere 0
Ledige pladser
Fag til kurset:
ADR Grund- og Specialiseringskursus - Klasse 1
Skolefagkode: 47694
Varighed: 3,6 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 748,80 kr.
Pris for ledige: 3989,32 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3989,32 kr.

Målgruppe
Personer, der skal transportere farligt gods, inkl. klasse 1, i emballager i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Grunduddannelse + specialiseringsuddannelse - klasse 1 omfatter uddannelse i transport af farligt gods inkl. klasse 1, i emballager i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager inklusive gods hørende til klasse 1, men med undtagelse af gods hørende til klasse 7. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Grund- og Specialiseringskursus - Klasse 1 + 7
Skolefagkode: 47695
Varighed: 4,2 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 873,60 kr.
Pris for ledige: 4612,54 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 4612,54 kr.

Målgruppe
Personer, der skal transportere farligt gods, inkl. klasse 1 og klasse 7, i emballager i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Grund- og specialiseringskursus klasse 1 + klasse 7 omfatter uddannelse i transport af farligt gods inkl. klasse 1 og klasse 7, i emballager i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager - inklusive gods hørende til klasse 1 og klasse 7. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Grund- og Specialiseringskursus - Klasse 7
Skolefagkode: 47700
Varighed: 3,6 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 748,80 kr.
Pris for ledige: 3989,32 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3989,32 kr.

Målgruppe
Personer, der skal transportere farligt gods, inkl. klasse 7, i emballager i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Denne grund- og specialiseringsuddannelse omfatter uddannelse i transport af farligt gods inkl. klasse 7, i emballager i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager - inklusive gods hørende til klasse 7, men med undtagelse af gods hørende til klasse 1. Målet anses for opfyldt, når deltageren har gennemført uddannelsen, som beskrevet i den af Beredskabsstyrelsen godkendte uddannelsesplan for heldækkende ADR-uddannelse, Grund og klasse 7, og har bestået den tilhørende eksamen, jævnfør Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank
Skolefagkode: 47701
Varighed: 4,7 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 977,60 kr.
Pris for ledige: 5131,89 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 5131,89 kr.

Målgruppe
Personer, der skal transportere farligt gods i emballager og i tank/tankcontainere i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Grunduddannelse + specialiseringsuddannelse - Tank omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager og i tanke eller tankcontainere i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Uddannelsen er obligatorisk for chauffører, som skal foretage vejtransport af farligt gods i emballager og i tanke. Kravene til uddannelsens indhold og varighed er nøje fastlagt i ADR-konventionen, der er gældende ved såvel national som international vejtransport af farligt gods. Uddannelsen gennemføres og afsluttes med en eksamen, i overensstemmelse med Beredskabsstyrelsens retningslinjer. Deltagere, som gennemfører uddannelsen og består eksamen, kan få udstedt ADR-bevis fra Beredskabsstyrelsen, efter Styrelsens gældende regler herfor.Uddannelsen giver følgende ADR-kompetence:- Stykgods og Tank/Tankcontainer,Eksamen:I forbindelse med grunduddannelsen og specialiseringsuddannelsen Tank, afholdes der en afsluttende eksamen i henhold til Beredskabsstyrelsens bestemmelser for afholdelse af eksamen for chaufførkurser.Ved eksaminationen skal deltageren vise, at vedkommende er i besiddelse af den nødvendige viden, indsigt og praktiske færdighed, der er nødvendig som professionel fører af køretøjer, der transporterer farligt gods i overensstemmelse med målbeskrivelsen.Ved eksaminationen anvendes de eksamensopgaver, der er foreskrevet og udarbejdet af Beredskabsstyrelsen, ligesom afholdelse og bedømmelse sker efter Beredskabsstyrelsens gældende bestemmelser for afholdelse af eksamen for chaufførkurser.ADR-bevis:ADR-bevis kan efter gennemført uddannelse og bestået eksamen udstedes af Beredskabsstyrelsen, efter Styrelsens gældende regler herfor.
ADR Grund- og Specialiseringskursus Kl. 1+7+Tank
Skolefagkode: 46913
Varighed: 6,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1248,00 kr.
Pris for ledige: 6482,20 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 6482,20 kr.

Målgruppe
Personer, der skal transportere farligt gods i emballager og tanke, inkl. klasse 1 og klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, nationalt såvel som internationalt. Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Grund- og specialiseringskursus Tank + klasse 1 + klasse 7 omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager og tanke, inkl. klasse 1 og klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager og tanke - inklusive gods hørende til klasse 1 og klasse 7. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Grund- og Specialiseringskursus Kl. 7+Tank
Skolefagkode: 47702
Varighed: 5,4 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1123,20 kr.
Pris for ledige: 5858,98 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 5858,98 kr.

Målgruppe
Personer, der skal transportere farligt gods i emballager og tanke, inkl. klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, nationalt såvel som internationalt. Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Grund- og specialiseringskursus Tank + klasse 7 omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager og tanke, inkl. klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager og tanke - inklusive gods hørende til klasse 7, men med undtagelse af gods hørende til klasse 1. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Repetition - Grundkursus + Klasse 1 + Klasse 7
Skolefagkode: 47708
Varighed: 2,9 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 603,20 kr.
Pris for ledige: 3262,23 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3262,23 kr.

Målgruppe
Personer, der transporterer farligt gods i emballager, inklusive klasse 1 og klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal være i besiddelse af et gyldigt ADR-certifikat. Desuden som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Repetition - grunduddannelse + klasse 1 + klasse 7 omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager (stykgods), inklusive klasse 1 og klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager - inklusive gods hørende til klasse 1 og klasse 7.Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Repetition - Grundkursus + Klasse 7
Skolefagkode: 47709
Varighed: 2,3 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 478,40 kr.
Pris for ledige: 2639,01 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2639,01 kr.

Målgruppe
Personer, der transporterer farligt gods i emballager, inklusive klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal være i besiddelse af et gyldigt ADR-certifikat. Desuden som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Repetition - grunduddannelse + klasse 7 omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager (stykgods), inklusive klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager, med undtagelse af gods hørende til klasse 1. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Specialiseringskursus - Klasse 1
Skolefagkode: 47703
Varighed: 1,3 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 270,40 kr.
Pris for ledige: 1600,31 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1600,31 kr.

Målgruppe
Personer, der skal transportere farligt gods hørende til klasse 1, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Specielle adgangskrav: Deltageren skal være i besiddelse af gyldigt ADR-certifikat, gældende til Grundkursus, og skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Specialiseringskursus klasse 1 omfatter uddannelse i transport af farligt gods hørende til klasse 1, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods hørende til klasse 1. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Specialiseringskursus - Klasse 7
Skolefagkode: 47704
Varighed: 1,3 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 270,40 kr.
Pris for ledige: 1600,31 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1600,31 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, der skal transportere farligt gods hørende til klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Specielle adgangskrav: Deltageren skal være i besiddelse af gyldigt ADR-certifikat, gældende til Grundkursus, og skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Specialiseringskursus klasse 7 omfatter uddannelse i transport af farligt gods hørende til klasse 7, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods hørende til klasse 7. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
ADR Specialiseringskursus - Tank
Skolefagkode: 47705
Varighed: 1,9 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 395,20 kr.
Pris for ledige: 2223,53 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2223,53 kr.

Målgruppe
Personer, der skal transportere farligt gods i tank/tankcontainere, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Specielle adgangskrav: Deltageren skal være i besiddelse af gyldigt ADR-certifikat gældende til stykgods, og skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Formål:
Specialiseringskursus Tank omfatter uddannelse i transport af farligt gods i tanke/tankcontainere i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Indhold:
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt/udvidet ADR-bevis, varetage transport af farligt gods, transporteret i tanke. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.
Ajourføring for chauffører af mejeriprodukter
Skolefagkode: 48631
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 416,00 kr.
Pris for ledige: 2653,40 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2653,40 kr.

Målgruppe
Faglærte og ufaglærte chauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for transport af forskellige typer af mælk og mejeriprodukter og skal have opdateret deres chaufføruddannelsesbevis. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet.

Formål:
Deltageren kan, på baggrund af den samlede lovpligtige efteruddannelse, indeholdende denne ajourføring med nyeste regler, retningslinjer og standarder, udføre arbejdet som mejeriproduktchauffør jf. bestemmelser om lovpligtig efteruddannelse for erhvervschauffører.

Indhold:
På baggrund af tidligere gennemført grundlæggende uddannelse, eller erfaring og denne ajourføring har deltageren opnået kendskab til:- Fødevaresikkerhed og egenkontrol ved transport af mælk og mejeriprodukter, herunder temperatur bestemmelser for mejeriprodukter- Begrænsning af bakterievækst ved transport af mælk og mejeriprodukter- Tilladt akseltryk og tilladt totalvægt - Rengøring og hygiejne i forbindelse med transport af mælk og mejeriprodukter- Branchekendskab i mejeribruget- Ergonomi - forebyggelse af skader i muskler og led- Arbejdsmiljølovens bestemmelser og brug af personlige værne-/hjælpemidler- Ajourføring af færdselsregler af særlig betydning for området- Kundeservice og konflikthåndtering Deltageren kan på baggrund af den viden:- Udføre kontrol og klargøring af køretøj og udstyr- Udføre lastsikring af mælk og mejeriprodukter - Udføre tur- og ruteplanlægning, herunder brug af GPS stemmestyring m.v.
Ajourføring for entreprenørchauffører
Skolefagkode: 48630
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 416,00 kr.
Pris for ledige: 2653,40 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2653,40 kr.

Målgruppe
Faglærte og ufaglærte chauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for transport af forskellige former for entreprenørkørsel og skal have opdateret deres chaufføruddannelsesbevis. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet.

Formål:
Deltageren kan, på baggrund af den samlede lovpligtige efteruddannelse, indeholdende denne ajourføring med nyeste regler, retningslinjer og standarder, udføre arbejdet som entreprenørchauffør jf. bestemmelser om lovpligtig efteruddannelse for erhvervschauffører.

Indhold:
På baggrund af tidligere gennemført grundlæggende uddannelse, eller erfaring og denne ajourføring har deltageren opnået kendskab til:- Godskendskab, vurdering og typebestemmelse- Håndtering af dokumenter, analyser og certifikater i forbindelse med entreprenørkørsel- Sikkerhedsbestemmelser ved af- og pålæsning - Særlige forhold på byggepladser og i grusgrave.- Vægtberegning af vådt og tørt gods- Tilladt akseltryk og tilladt totalvægt- Ergonomi - forebyggelse af skader i muskler og led. - Håndtering af tunge - eller hyppige løft- Arbejdsmiljølovens bestemmelser og brug af personlige værne-/hjælpemidler- Ajourføring af færdselsregler af særlig betydning for området- Kundeservice og konflikthåndtering Deltageren kan på baggrund af denne viden udføre:- Læsning af køretøjer således tilladt akseltryk eller tilladt totalvægt ikke overskrides- Kontrol af køretøj og udstyr herunder lastbil, påhængskøretøj tippelad, container og andet relevant udstyr- Håndtering af bigbag og storsække o.lign. - Håndtering af forskellige typer rullepresenninger- Tur- og ruteplanlægning, herunder brug af GPS stemmestyring m.v.- Lastsikring af entreprenørgods herunder sten, grus, jord, sand, asfalt, byggematerialer o.lign.Uddannelsens indhold følger i øvrigt de retningslinjer der fremgår af Færdselsstyrelsens gældende Bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Uddannelsen vil, sammen med de øvrige moduler i den lovpligtige efteruddannelse, føre til at deltageren kan erhverve chaufføruddannelsesbevis.
Ajourføring for kølevognschauffører
Skolefagkode: 48624
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 416,00 kr.
Pris for ledige: 2653,40 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2653,40 kr.

Målgruppe
Faglærte og ufaglærte chauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for transport af forskellige typer af temperaturfølsomt gods i kølevogne og skal have opdateret deres chaufføruddannelsesbevis. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet.

Formål:
Deltageren kan, på baggrund af den samlede lovpligtige efteruddannelse, indeholdende denne ajourføring med nyeste regler, retningslinjer og standarder, udføre arbejdet som kølevognschauffør jf. bestemmelser om lovpligtig efteruddannelse for erhvervschauffører.

Indhold:
Deltageren kan, på baggrund af tidligere gennemført grundlæggende uddannelse, erhvervserfaring samt denne ajourføring med nyeste regler og standarder, håndtere - og transportere forskellige typer af temperaturfølsomt gods i kølevogne. Herunder kan deltageren i praksis anvende sin viden om nyeste regler og retningslinjer for området der vedrører:- Kontrol og klargøring af køretøj og udstyr. Kølekassens opbygning og kølemaskinens ydeevne og af kølemateriellets mærkning og godkendelser- Økonomisk ansvar, dokumentation samt retningslinjer for normale - og afvigende transporter- Kontrol, eftersyn, service og vedligehold af kølemaskiner og start og indstilling af kølemaskiner- Håndtering af driftsstop- Godsets egenskaber, varetyper, hygiejne, temperaturkontrol på grundlag af egenkontrolprogrammets checklister samt modtage- og afleveringsprocedurer- Tur- og ruteplanlægning, herunder brug af GPS stemmestyring m.v.- Ergonomi - forebyggelse af skader i muskler og led- Lastsikring af temperaturfølsomt gods samt overvågning under lastning/losning, tilladt akseltryk og tilladt totalvægt - Arbejdsmiljølovens bestemmelser, miljøbestemmelser ved anvendelse af kølemidlerog brug af personlige værne-/hjælpemidler- Ajourføring af færdselsregler af særlig betydning for området- Kundeservice og konflikthåndtering Uddannelsens indhold følger i øvrigt de retningslinjer der fremgår af Færdselsstyrelsens bekendtgørelse. Uddannelsen vil, sammen med de øvrige moduler i den lovpligtige efteruddannelse, føre til at deltageren kan erhverve chaufføruddannelsesbevis.
Brancherettet kørsel, m. high fidelity simulator
Skolefagkode: 48963
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 1451,70 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1451,70 kr.

Målgruppe
Uddannelsen står åben for alle personer, som har eller søger beskæftigelse i en virksomhed, der udfører udrykningskørsel, erhvervsmæssig godstransport med last- eller varebil eller udfører erhvervsmæssig personbefordring.

Formål:
Uddannelsens mål er, gennem teoretisk undervisning og praktiske øvelser i simulator, at sætte deltageren i stand til at handle kontrolleret og hensigtsmæssigt i kørselssituationer, herunder forhold som lastsikring, vægtfordeling/tyngdepunkt og brændstof optimering, som er målrettet deltagerens brancheområde, som f.eks.: internationale transporter, transport med særlige godsarter, modulvogntog, grundlæggende udrykningskørsel, personbefordring, kørsel i 3-akslede busser samt transport af levende dyr.

Indhold:
Deltageren kan, efter gennemført teoretisk undervisning og praktiske øvelser i en avanceret bus- eller lastbilsimulator (high fidelity), vurdere og bedømme forekommende køretekniske, mekaniske og fysiske faktorer, som f.eks. vedrører lastsikring, vægtfordeling/tyngdepunkt og brændstofoptimering, samt foretage korrekt risikovurdering, således at deltageren kan reagere hensigtsmæssigt og undgå trafikskader i forskellige brancherettede kørselssituationer, som f.eks.: internationale transporter, transport med særlige godsarter, modulvogntog, grundlæggende udrykningskørsel, personbefordring, kørsel i 3-akslede busser samt transport af levende dyr.
Energiøkonomisk kørsel for erhvervschauffører
Skolefagkode: 47961
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 1451,70 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1451,70 kr.

Målgruppe
Uddannelsen er målrettet faglærte og ufaglærte personer, der er beskæftiget, eller som ønsker at blive beskæftiget som erhvervschauffør inden for personbefordring eller vejgodstransport.

Formål:
Uddannelse i energiøkonomisk kørsel for erhvervschauffører.

Indhold:
På baggrund af kørselserfaring i erhvervskøretøjer beregnet til erhvervsmæssig personbefordring eller erhvervsmæssig vejgodstransport, kan deltageren anvende tillært teori om de faktorer, der påvirker energiforbruget, i praktisk kørsel.-Deltageren kan opnå reduktion i forbruget af brændstof i forbindelse med erhvervsmæssig kørsel.-Deltageren kan anvende avanceret måleudstyr.-Deltageren har kendeskab til de miljø-og sundhedsskadelige stoffer og partikler, der udledes gennem motorens udstødning.-Deltagerne har viden om, hvilke faktorer, herunder teknisk, fysiske, trafikale og vejrmæssige forhold,som harindflydelse på brændstofforbruget.
Forebyggelse af uheld for erhvervschauffører
Skolefagkode: 49741
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 2281,70 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2281,70 kr.

Målgruppe
Faglærte og ufaglærte, der er beskæftiget eller ønsker beskæftigelse som erhvervschauffører i køretøjer beregnet til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring.

Formål:
Deltageren kan håndtere manøvrer med køretøj, der er beregnet til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring som fx baglæns kørsel omkring hjørner til læsseramper og udførelse af korrekte højresving samt afværge uheld med modkørende trafikanter.

Indhold:
Deltageren kan forebygge uheld med et køretøj, der er beregnet til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring.Efter gennemført uddannelse kan deltageren:- Indstille alle spejle korrekt- Udføre korrekt højresving under påvirkning af distraktionsfaktorer- Bakke om hjørne og bakke med målbremsning, ved brug af spejle og eventuelt bakkamera, så farlige situationer og påkørsler undgås- Aflæse orienterings- og advarselssystemer- Afværge uheld med modkørende trafikanter
Grundlæggende flakkøretøjer
Skolefagkode: 42845
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 416,00 kr.
Pris for ledige: 2327,40 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2327,40 kr.

Målgruppe
Chauffører/skraldemænd med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Formål:
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, anvende og betjene forskellige flakkøretøjer, wire- og kroghejs samt containertyper på en sikker og driftsmæssig korrekt måde.

Indhold:
Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:- Flakkøretøjets opbygning, virkemåde og kontrolsystemer, - Aflæsningsforhold på forbrændingsanlæg og deponier m. m.- Regler for at afsætte container på offentlig vej - Aflæsning af forskelligt affald på en både sikker og forsvarlig måde- Om en planlagt kørsel er lovlig og forsvarlig - Sortering af affald samt vejlede kunder heri - Anvendelse af personligt sikkerhedsudstyrDeltageren kan på baggrund af denne viden udføre:- Bakning og manøvrering på lokaliteter med vanskelige passager og snævre pladsforhold- Betjening af forskellige flakkøretøjers wire- og kroghejs samt containertyper på en sikker og driftsmæssig korrekt måde.- Drifts- og færdselssikkerhedsmæssige eftersyn af køretøj og udstyr- Betjening af containertyper til fast affald- Elementær vedligeholdelse af det hydrauliske system og af komponenter, hvor der opstår slitage og belastningDette uddannelsesmål betragtes som et myndighedscertifikat, når det afvikles i kombination med den lovpligtige efteruddannelse jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse herom.Uddannelsens indhold følger de retningslinjer der fremgår af Færdselsstyrelsens gældende Bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Uddannelsen vil, sammen med de øvrige moduler i den lovpligtige efteruddannelse, føre til at deltageren kan erhverve chaufføruddannelsesbevis.
Håndtering af olie- og kemikalieaffald
Skolefagkode: 45110
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 624,00 kr.
Pris for ledige: 3366,10 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3366,10 kr.

Målgruppe
Personer, der er beskæftiget med indsamling, håndtering og forsendelse af olie- og kemikalieaffald eller, der skal til at beskæftige sig med disse emner som ansat i en virksomhed.

Formål:
Deltageren opnår færdigheder i indsamling, håndtering og forsendelse af olie- og kemikalieaffald.

Indhold:
Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:- Vigtigste faretyper og risici- Indsamling og sortering i affaldsgrupper- Anvendelse af korrekte og godkendte emballager, afmærkning af emballager med korrekte faresedler og påskrifter- Transportregler og sikkerhedsforanstaltninger, der skal overholdes ved indsamling, modtagelse og forsendelse af olie- og kemikalieaffald.- Korrekt brug af personlige værne-/hjælpemidlerDeltageren kan på baggrund af denne viden:- Udfærdige transportdokument og eventuel affaldsdeklaration- Handle korrekt ved uheld og brand, samt yde førstehjælp ved skader forvoldt olie og kemikalieaffald- Træffe passende arbejdsmiljømæssige foranstaltninger herunder anvende hjælpe og beskyttelses udstyr- Udlevere skriftlige anvisninger på chaufførens sprog- Kontrollere at chaufføren opfylder gældende uddannelseskrav- Kontrollere transportmidler og udstyr opfylder krav til transport af olie og kemikalieaffald- Håndtere affaldet miljømæssigt korrekt i henhold til bortskaffelsessystemer
International godstransport
Skolefagkode: 43959
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1040,00 kr.
Pris for ledige: 5443,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 5443,50 kr.

Målgruppe
Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Formål:
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, udføre international godstransport og eksportkørsel.

Indhold:
Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:- International logistik og kørselsforhold samt færdselsregler- Gældende køre-/hviletidsbestemmelser og arbejdstidsregler- Anvendelse af internationale fragtbreve og kendskab leveringsbetingelser- Ruteplanlægning og internationale færdselsregler- Gældende kvalitetsnormer f.eks. ISO-standarderDeltageren kan på baggrund af denne viden:- Anvende elektronisk betalings-, navigations- og kommunikationsudstyr- Udfylde fragtbreve i henhold til CMR-lovgivning- Udfylde kørselsrapport, valutarapport, forsikringsdækning mv.- Udføre international godstransport og eksportkørsel- Klargøre køretøjet til toldlukning (TIR)
Køreteknik for erhvervschauffører - trin 1
Skolefagkode: 48465
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 416,00 kr.
Pris for ledige: 3662,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3662,50 kr.

Målgruppe
Faglærte og ufaglærte chauffører, der er beskæftiget eller ønsker beskæftigelse som erhvervschauffører i køretøjer beregnet til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring.

Formål:
Førere af køretøjer, der anvendes til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring kan, efter gennemført uddannelse på et af myndighederne godkendt køreteknisk anlæg, reagere hensigtsmæssigt i vanskelige og pludseligt opståede situationer og anvende korrekt styre-, bremse-, undvige- og afværgeteknik i disse køretøjer.

Indhold:
Førere af køretøjer der er beregnet til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring, kan reagere hensigtsmæssigt i vanskelige og pludselige opståede situationer og anvende korrekt styre- og bremseteknik. Deltageren har igennem teori opnået viden om:- Kørselsdynamik - Nye teknologiers mekaniske /fysiske muligheder og begrænsninger- Elektroniske hjælpesystemer, eksempelvis ABS, ACC, CCAP, ESP, EBS, vognbaneassistent, kamerasystemer, mv.- Korrekt styre-, bremse-, undvigeteknik samt belæsningens indflydelse herpå.- Stress samt distraktionsfaktorerDeltageren har gennemført nedenstående praktiske øvelser på et køreteknisk anlæg godkendt af Rigspolitiet.Øvelser på tør bane:- Manøvrering- Slalomøvelse- Bremse øvelse- Bremse- og undvigeøvelse - Dobbelt undvigeøvelse uden bremsningØvelser på glat bane:- Bremse- og undvigeøvelse- Styreøvelse i kurve- Glat bakke med gearskift og igangsætning opad- Udskridning ved kørsel nedad- Undvigeøvelse evt. med pludseligt opståede forhindringer- Dobbelt undvige øvelse med og uden bremsning- Bremsning på uens friktion
Kørsel med modulvogntog
Skolefagkode: 40457
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 416,00 kr.
Pris for ledige: 3483,40 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3483,40 kr.

Målgruppe
Erhvervschauffører der i forbindelse med jobudførelsen er førere af lastbiler.

Formål:
Uddannelsens mål er, gennem teoretisk undervisning og praktiske øvelser på køreteknisk anlæg samt manøvreområde/omladningsplads at foretage kørsel med modulvogntog og kan foretage af- og tilkobling af modulvogntog sikkerhedsmæssigt korrekt.

Indhold:
Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:- kørsel med forskellige modulvogntogstyper og deres særlige manøvremæssige egenskaberDeltageren kan på baggrund af den viden:Udføre praktiske øvelser på køreteknisk anlæg i generelle køretekniske discipliner som:- højresving/ svingning i kurver- slalomkørsel og dobbelt undvigemanøvre - igangsætning på glat bakke, samt katastrofeopbremsning på tør vej.
Kørsel med sættevogn
Skolefagkode: 31863
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1040,00 kr.
Pris for ledige: 5443,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 5443,50 kr.

Målgruppe
Faget henvender sig til personer, der som del af deres erhverv skal kunne betjene lastbil og sættevogn korrekt.

Formål:
Kørsel med sættevogn er et enkeltfag, som giver dig forudsætninger for at køre by- og landevejskørsel med tungt lastet sættevogn.

Indhold:
Målet er, at du kan til- og frakoble lastbil og sættevogn korrekt og foretage kontrol, eftersyn og vedligeholdelse af koblingsdelene.På øvelsesbanen lærer du at manøvrere med sættevognen, fx bakke lige og om hjørner og præcisionsbakke til en læsserampe under snævre forhold.Du får viden om, hvordan du læsser og stuver en sættevogn korrekt i forhold til akseltryk og hovedtryk, og du kan udføre omrigning af sættevognen under hensyn til sikkerhed.Du lærer at foretage de lovbefalede eftersyn og kontrol af køretøjet, og du kan udføre forebyggende vedligehold samt udbedre mindre driftsfejl på sættevognen.Desuden lærer du at betjene køretøjet forsvarligt ved by- og landevejskørsel med en tungt lastet sættevogn.
Modulvogntog sammenkobling og regler
Skolefagkode: 48183
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 1288,70 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1288,70 kr.

Målgruppe
Faglærte og ufaglærte chauffører der har eller søger beskæftigelse inden for kørsel med modulvogntog

Formål:
Uddannelsens mål er, at deltageren i praksis kan foretage af- og tilkobling af modulvogntog på en sikkerhedsmæssigt korrekt mådeDeltageren har indsigt i - og kan anvende gældende regler for typer af sammenkoblingsmuligheder for modulvogntog, læsning af modulvogntog, under iagttagelse af de særlige forhold, der er gælder vedrørende akseltryk mv. samt det særligt udpeget vejnet, hvor modulvogntog må køreDeltageren har viden om hvorledes man holder sig opdateret om evt. ændringer i regler der knytter sig til kørsel med modulvogntog

Indhold:
Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:Typer af sammenkoblingsmuligheder for modulvogntogLæsning af modulvogntog, under iagttagelse af de særlige forhold, der gælder vedrørende akseltryk mv.Det særlige vejnet hvor kørsel med modulvogntog er tilladtDeltageren kan på baggrund af denne viden:Foretage af- og tilkobling af modulvogntog på en sikkerhedsmæssigt korrekt mådeHolde sig opdateret om evt. ændringer i vejnettet der knytter sig til kørsel med modulvogntog ved anvendelse af: www.vejdirektoratet.dk
Sikker adfærd - nul arbejdsulykker
Skolefagkode: 42851
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 2281,70 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2281,70 kr.

Målgruppe
Chauffører/transportmedarbejdere med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for kørselstilrettelæggelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere samt selvstændige vognmænd.

Formål:
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, gennem teoriundervisning og praktiske øvelser/demonstrationer, udføre gods- og/eller personbefordring, udvisende en sikkerhedsmæssig adfærd, der tilstræber resultatet: Nul arbejdsulykker.

Indhold:
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, gennem teoriundervisning og praktiske øvelser/demonstrationer, udføre gods- og/eller personbefordring, udvisende en sikkerhedsmæssig adfærd, der tilstræber resultatet: Nul arbejdsulykker. Derudover har deltageren kendskab til regler gældende for arbejdsmiljø og kender de primære risici, som normalt forekommer inden for transporterhvervet og kan forebygge deraf følgende uheld og ulykker. Herunder udvælgelse og anvendelse af de optimale personlige værnemidler, arbejdsstillinger og -procedurer. Endvidere kender deltageren betydningen af virksomhedens fælles sikkerhedskultur og kan bidrage til etablering eller højnelse af denne, i forlængelse af - og i samarbejde med - virksomhedens sikkerhedsorganisation. Uddannelsen kan indgå i den lovpligtige efteruddannelse jf. Trafikstyrelsens regler.
Skadestop for erhvervschauffører
Skolefagkode: 48488
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 416,00 kr.
Pris for ledige: 3483,40 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3483,40 kr.

Målgruppe
Faglærte og ufaglærte chauffører, der er beskæftiget eller ønsker beskæftigelse som erhvervschauffører, i køretøjer beregnet til erhvervsmæssig godstransport eller erhvervsmæssig personbefordring.

Formål:
Deltageren kan, efter gennemført teoretisk undervisning og praktiske øvelser i en avanceret lastbil/bus simulator (high fidelity), handle hensigtsmæssigt i forhold til sin viden om: - Udsyn fra førerpladsen - Pladsforhold - Køretøjets manøvreegenskaber - Vurdering af øvrige risikoforhold - Energiøkonomisk kørselDeltageren kan, i køretøj over 3.500 kg tilladt totalvægt, indstille og anvende køretøjets spejle samt bakkamera således at risiko for kollisioner begrænses. Deltageren kan, foretage korrekt orientering samt sikre at der er tilstrækkeligt udsyn fra førerpladsen. Deltageren kan, forebygge brand i køretøj og gods, og kan i tilfælde af brand anvende brandslukningsudstyr.

Indhold:
Deltageren kan, efter gennemført teoretisk undervisning og praktiske øvelser i en avanceret lastbil/bus high fidelity simulator, handle hensigtsmæssigt i forhold til sin viden om: - Udsyn fra førerpladsen - Pladsforhold - Køretøjets manøvreegenskaber - Vurdering af øvrige risikoforhold - Energiøkonomisk kørselDeltageren kan, i køretøj over 3.500 kg tilladt totalvægt, indstille og anvende køretøjets spejle samt bakkamera således at risiko for kollisioner begrænses. Deltageren kan, foretage korrekt orientering samt sikre at der er tilstrækkeligt udsyn fra førerpladsen. Deltageren kan, forebygge brand i køretøj og gods, og kan i tilfælde af brand anvende brandslukningsudstyr.
Sundhed for erhvervschauffører
Skolefagkode: 45870
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 900,75 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 900,75 kr.

Målgruppe
Chauffører, som fører erhvervskøretøjer, og som er interesseret i at vedligeholde og forbedre deres sundhed.

Formål:
Deltageren kan vurdere egen sundhedssituation i relation til stress, søvn, alkoholforbrug, tobak, kost, ergonomi og træning og har indsigt i metoder, der kan forbedre egen sundhed.

Indhold:
Efter gennemført uddannelse har deltageren viden om:- Kost- Sundhed- Alkohol/tobak/Stimilis betydning- Stress- Søvn- Livskvalitet- Ergonomi- MotionDeltageren kan på baggrund af denne viden:- Vurdere egen sundhedstilstand- Forebygge stress- Forebygge chauffør relateret sygdom- Arbejde ergonomisk korrekt- Forbedre livskvaliteten- Forbedre trafiksikkerhedenDeltageren kan agere korrekt som chauffør inden for den offentlige servicetrafik.
Sundhed, sikkerhed, service og logistik
Skolefagkode: 45107
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 624,00 kr.
Pris for ledige: 2202,25 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2202,25 kr.

Målgruppe
Chauffører inden for godstransport og personbefordring.

Formål:
Deltageren kan forholde sig aktivt til at mindske arbejds- og belastningsskader, og til at styrke egen sundhed, på baggrund af viden om, hvordan de fysiske og psykiske belastningsfaktorer kan påvirke det enkelte menneske, og hvordan adfærd og holdninger kan påvirke arbejdslivet.

Indhold:
Deltageren opnået viden om - hvilke faktorer i arbejdsmiljøet, der har indflydelse på helbredet og sikkerheden- hvordan egen adfærd og levevis spiller ind på helbredet, og indvirker på sikkerheden i såvel arbejdet som i trafikken,- faktorer, som påvirker det psykiske arbejdsmiljø, herunder stressforebyggende forholdsregler- faktorer, der påvirker det fysiske arbejdsmiljø- hvilke områder der, i det daglige arbejde som chauffør, især kan belaste helbredet- arbejdspladsen indretning, og hvordan arbejdet udføres, på en sikker og sundhedsmæssigt forsvarlig måde- årsager til arbejdsulykker, og i hvordan disse kan undgås.Deltageren kan på baggrund af denne viden:- Arbejde aktivt for at fremme sundheden- medvirke til, at arbejdsforholdene er sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarlige inden for deres arbejdsområde- deltage aktivt i forbedring af sikkerheden, arbejdsmiljøet og sundheden på arbejdspladsen- foretage et bevidst valg om adfærd, levevaner og livsstil, bl.a. i forbindelse med skæve arbejdstider.- forholde sig aktivt til sikkerhedsarbejdet på sin arbejdsplads, herunder arbejdspladsvurderinger
Transport af temperaturfølsomt gods
Skolefagkode: 43960
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1040,00 kr.
Pris for ledige: 5443,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 5443,50 kr.

Målgruppe
Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Formål:
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, overvåge og vejlede under lastning/losning og udføre transport af temperaturfølsomt gods.

Indhold:
Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:- Godsets egenskaber, varetyper og hygiejne- Regler for kølekassens opbygning - Miljøbestemmelser ved anvendelse af kølemidler- Mærkning og godkendelser af kølemateriel- Fødevarelovgivningen, herunder krav om skriftlig risikoanalyse og gode arbejdsgange, egenkontrol.Deltageren kan på baggrund af denne viden:- Udføre eftersyn af kølemaskinen- Udføre systematisk fejlfinding ved driftsstop og afhjælpe driftsforstyrrelser- Bidrage til en dynamisk udvikling af egenkontrolprogrammerne- Overvåge og vejlede under lastning/losning - Udføre egenkontrol i forhold til tjeklister, således at godset modtages, transporteres og afleveres i henhold til de gældende retningslinjer- Udføre transport af temperaturfølsomt gods
Udvidelse af GK for buschauffører
Skolefagkode: 47467
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1040,00 kr.
Pris for ledige: 6258,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 6258,50 kr.

Målgruppe
Personer der ønsker at kunne fungere som godschauffør og som tidligere har erhvervet grundlæggende kvalifikationsbevis for bus samt kørekort C og efterfølgende ønsker at udvide kompetencen til kørsel med gods jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport.

Formål:
Deltageren kan på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde føre og betjene køretøjet og er i stand til at vurdere egen og andre trafikanters adfærd og på denne baggrund udføre en sikker og forsvarlig kørsel.Deltageren kan laste og føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed og anvende reglerne jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport

Indhold:
Deltageren kan:- Føre og betjene køretøjet på en rationel og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde med hovedvægt på sikkerhed. - Vurdere egen og andre trafikanters adfærd og på denne baggrund udfører sikker og forsvarlig kørsel.- Udføre lastsikring efter gældende regler samt medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø.Deltageren har kendskab til: - Principperne i at udføre sikker, defensiv og miljørigtig transport, med forskellige godstyper. - Sundhed, færdselssikkerhed og miljøsikkerhed, service og logistik.- Færdselsregler, herunder regler for køre- og hviletid, arbejdstid, standsning og parkering, der kan relateres til arbejdet som fører af lastbil.Deltageren er opdateret i Førstehjælp ved hjertestop og Færdselsrelateret førstehjælp jf. Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesplaner.
Vejgodstransport for buschauffører
Skolefagkode: 47861
Varighed: 15,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 3120,00 kr.
Pris for ledige: 19105,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 19105,50 kr.

Målgruppe
Personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører inden for vejgodstransport med lastbil over 3.500 kg., og som inden uddannelsesstarten har erhvervet CUB fra den grundlæggende kvalifikationsuddannelse som buschauffør.

Formål:
Deltageren har erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil. Deltageren kan laste og føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed og anvende reglerne jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport Bilag 1 pkt. 1.4, 2.2 og 3.7.

Indhold:
Deltageren har erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil. Deltageren kan laste og føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed og anvende reglerne jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport Bilag 1 pkt. 1.4, 2.2 og 3.7.